Noticias

El proper dia 13 de Març es correrà la Marató de Barcelona. Aquest any, el mestre de l’escola C.E. Jaume Balmes Eduard Plana i President de la Fundació Okume AZ, amb l’objectiu de recaptar fons que ajudin a l’educació dels més de 250 alumnes que el centre Jaume Balmes Bata a Guinea Equatorial, ha decidit córrer aquesta cursa que consta de més de 42km de distància.

Per tal d’aconseguir aquest repte no només porta mesos entrenant-se sinó que amb l’ajut dels alumnes de l'ESO que realitzen l’assignatura d’emprenedoria, els de Batxillerat dins de la matèria d’economia i tot el cicle formatiu de Grau Superior de Màrqueting, estan treballant per tal de promocionar l’esdeveniment i que serveixi per a que els alumnes aprenguin d’una forma més activa.

L’educació en valors és fonamental en una escola com el CE JAUME BALMES i en aquesta activitat queden reflectits els de cooperació, solidaritat i treball en equip.

Per a més informació podeu seguir facebook de l'esdeveniment creat:

https://www.facebook.com/events/577284912422307/

¿CÓMO PUEDES COLABORAR?
Muy sencillo: La carrera consta de 42 km y la idea es que cualquier persona pueda patrocinar el km que desee con una cantidad mínima de un euro.

¿CÓMO PUEDES PATROCINAR?

Muy facil: para ello simplemente deberás realizar una donación a partir de un euro al siguiente número de cta: 2100-0286-93-0200251741 "La Caixa" indicando tu nombre y el número de km que quieres patrocinar.  Pasados unos dias tu nombre aparecerá en esta web. Toda la info en http://run2guinea.weebly.com/